Cursus babymassage

Babymassage is fijn voor de baby, maar ook voor de ouder. Beide ervaren heel veel positieve reacties op de babymassage. Het is geschikt voor baby’s die bijvoorbeeld onrustig zijn, slecht slapen, veel spanning hebben, veel huilen, maar ook gewoon voor gezonde baby’s. Binnen Kids & Health Center Volendam leer jij, hoe je je eigen baby goed kan masseren in 2 lessen van ongeveer 1,5 uur. Van een kinderfysiotherapeut en babycoach leer je, hoe je je baby op de juiste manier kunt masseren. Tevens krijg je alle informatie mee naar huis zodat je het thuis kunt toepassen. Uiteraard is er hier ruimte voor vragen waar je op dat moment mee zit.

Tijdens de eerste les leer je het eerste deel van de massage. Ook krijg je wat achtergrond informatie over masseren en wat informatie over onrust en ritme en regelmaat.
Tijdens de 2e les mag een onderwerp naar keuze besproken worden. Dit kan bijvoorbeeld voeding zijn, maar ook huilen, dragen, onrust etc. Aan het einde van de les krijg je een boekje mee met alle informatie er in, zodat je deze nog even rustig kunt nalezen. Tevens krijg je olie mee naar huis zodat je thuis ook lekker aan de slag kunt!

De cursus babymassage is bij ons op aanvraag. Wil jij je baby komen masseren? En ben je met minimaal 2 personen? Stuur ons dan een berichtje zodat wij een dag en tijd kunnen afspreken die voor jullie goed uit komt! Ben je alleen? Stuur dan even een bericht zodat we kunnen kijken bij de reeds geplande groepjes.

Kosten: 40 euro pp incl: 2 workshops, materiaal en handleiding.
Duur: 2x